dimecres, 19 d’octubre del 2016

Un esclat de llum

El concert de música, que mensualment programa la nostra Associació A.C.A., a la sala de concerts del Casal del Metge de la nostra ciutat, ha sigut avui testimoni de la magistral actuació de la jove pianista Emma Stratton i del consagrat violinista Ruben Herrera, els quals han realitzat una magnífica interpretació de les diferents peces musicals programades, totes elles amb un èxit extraordinari. 

La sala de concerts, que estava lleugerament il·luminada, va semblar com si talment s’omplís de sobte de llum i de color, amb les harmonioses notes que sortien d’un vibrant violí, agermanades amb la màgica sonoritat que les àgils mans de la jove concertista feien néixer del piano. Va ser com un fantàstic i màgic esclat de llum i d’harmonia.

Ja la primera peça interpretada, una bonica Sonata de Beethoven, va omplir tots els esperits de pau i serenitat, seguida després per unes Bagateles de Busoni, que van anar elevant el nivell d’emoció i entusiasme, i de dos bonics poemes musicals, originals de la compositora Carlota Garriga, la qual va agrair personalment els merescuts aplaudiments que va rebre de tota la sala.


Una emoció que va arribar al seu nivell màxim, amb la interpretació d’unes sonores i vibrants peces musical de  Miquel de Falla: Pantomima, El amor brujo, la Danza del Terror i la Danza del Fuego, amb les que va finalitzar el programa previst. Si bé encara no va acabar del tot la magistral actuació dels dos artistes intèrprets, perquè varen voler agrair els forts aplaudiments rebuts, amb l’obsequi d’una altra bonica peça musical “Salut d’amour”, d’Edward Elgar.  

En resum, una sessió musical realment memorable, amb uns joves concertistes mereixedors de tot elogi.