dijous, 16 de juliol del 2015

Presentació


Benvolguts socis i sòcies, iniciem una nova singlada. Em plau informar que el passat mes de juny va ser aprovada la nova Junta Directiva de la nostra Associació, pels propers cinc anys (2015-2020), i en vaig ser anomenada Presidenta.

Aquest nomenament m'omple de satisfacció i d'agraïment per la confiança posada en mi, al mateix temps, però, que em fa sentir una gran responsabilitat per la dedicació que exigeix la presidència d'A.C.A., sobretot pensant en continuar la bona tasca del meu predecessor, en Miquel M. Lluch, el qual no dubto que en tot moment ens donarà el recolzament que faci falta. Només us puc dir que, per la meva part, no hi escatimaré esforços ni il·lusió. Comptant sempre amb l'ajuda i la col·laboració de tota la Junta Directiva, i amb el recolzament de tots els socis i sòcies, estic segura de que la nostra Associació seguirà el seu camí fermament endavant, de forma molt optimista i satisfactòria.

Amb molts de vosaltres ja ens coneixem, perquè sovint hem coincidit en diverses activitats de l'Associació, i amb els altres espero tenir el goig de fer-ho ben aviat.

Tanmateix, m'agradaria saber una mica sobre quines són les vostres expectatives futures, què desitgeu de l'Associació, quines activitats us agraden més i quines potser trobeu a faltar i us agradaria fer. És per això que uns convido a fer-me arribar les vostres opinions, idees i propostes, ja sigui mitjançant aquest blog, la pàgina web que molt aviat estarà a la xarxa, o bé personalment a la nostra seu social, on sempre estaré a la vostra disposició. D'aquesta manera, amb la participació de tothom, podrem anar assolint, amb il·lusió i coratge, els engrescadors reptes d'aquesta nova etapa.

Benvolguts socis i sòcies, compto amb tots vosaltres, us desitjo un bon estiu i us espero a la tardor per continuar treballant junts, amb ànims i forces renovades. Amb una forta abraçada, Teresa Herraiz.

1 comentari:

Joan ha dit...

Enhorabona!, Teresa

Celebro que hagis acceptat la Presidència d’ACA.

Estic segur que sota la teva batuta, ACA continuarà anant endavant i que tindràs el suport incondicional de la nova junta, que compagina experiència per part del més grans i inquietuds per part dels més joves

Joan