dijous, 10 de març del 2016

Molt bona notícia

Tenim el gran goig de comunicar a tots els nostres socis i amics d'ACA, estimats seguidors d'aquest bloc i també a tots els seus possibles lectors esporàdics, la feliç notícia del naixement de la nostra molt desitjada i esperada Web informàtica. Encara NO l'hem batejada, però ja la podreu trobar fent click sobre el seu link

De moment encara és una criatureta molt petita, no es belluga gaire i no sap parlar massa, però estem totalment segurs de que, com que és molt llesta i eixerida, ben aviat aprendrà a caminar amb ràpida diligència i ens farà una gran companyia. I un magnífic servei a tots.
Per començar, ja li hem confiat una missió de gran importància: la de que saludi cordialment, en nom d'ACA, a totes les persones que entrin a visitar-la, i les informi de les diverses activitats que està realitzant actualment la nostra Associació, de les que estan programades i també de tots els projectes futurs.

Recordeu el seu link  www.associacioaca.com, i aneu-la a veure ben aviat. Us acollirà amb el millor dels seus somriures i ben segurs que desseguida us en fareu molt amics.
 

1 comentari:

Miquel M. ha dit...

Les bones notícies sempre són agradables i aquest naixement és una magnífica notícia. Ben segur que la web creixerà amb molta energia i es farà ben gran i esponerosa. Així com d'una gla en surt un roure poderós, ben segur que d'aquesta petita web també en sortirà una exhuberant font de informació. Confio en veure-ho ben aviat.