divendres, 16 d’octubre del 2009

Joc responsable

En una interessant conferència que la Sra. Mercè Claramunt, Directora general de Jocs i Espectacles, va pronunciar recentment a la Casa del Mar, va exposar el seu concepte del que ha de ser un Joc responsable: aquell que es realitza amb l'únic objecte de divertir-se, i que evita els possibles efectes negatius d'un ús inadequat. A la vegada, va comentar que el seu Departament ha preparat i està difonent un programa, anomenat precisament amb aquest nom de "Joc responsable", que té el propòsit d'evitar-ne qualsevol ús inadequat i perjudicial.

Aquest programa preveu allunyar els possibles perills del joc impulsiu, informant de les bones actituds i pràctiques que cal observar, desenvolupant pautes d'ajuda per a persones ludòpates i oferint també material informatiu sobre la manera de practicar el joc d'una forma agradable i responsable. Inclou una actuació concreta, dirigida específicament a la gent gran, ja que, segons va afirmar, és un col·lectiu exposat a un major risc.

La Sra. Mercè Claramunt va oferir a totes les Entitats de gent gran que hi estiguin interessades, la col·laboració d'un tècnic del seu Departament de Jocs i Espectacles, el qual s'encarregaria d'organitzar, al mateix local propi de cada Casal, una xerrada participativa i dinàmica, amb un caràcter eminentment lúdic i alegre, per exposar aquest concepte del Joc responsable. Per a la realització d'aquestes xerrades, només cal sol·licitar-les per telèfon al seu Departament (Tel. 93.551.20.91)

A la nostra Associació A.C.A., hem considerat que també seria una manera ben oportuna de posar en pràctica aquest concepte de "Joc responsable", oferint a tots els nostres socis i sòcies la possibilitat de participar en la Loteria de Nadal d'enguany. Així doncs, hem imprès i tenim a la vostra disposició, participacions fraccionades del nº. 32.397, les quals, pel mòdic import de € 5 euros, ofereixen la possibilitat, no només de jugar responsablement a la loteria nadalenca d'aquest any, sinó també - cosa molt important - d'ajudar a l'economia de la nostra Associació. Desitgem i esperem la col·laboració de tothom.

1 comentari:

Joan ha dit...

Si al número que juga ACA li sumes 9.781, tindràs el que li tocarà la grossa

Ho lamento, però el vostre número només té reservat fins al segon premi

Joan