dimarts, 31 de maig del 2016

Estem de dol


L’estimada poetessa Josefina Peraire, que cada any dedicava generosament bona part del seu temps i els seus grans coneixements poètics, als Jocs Florals de la nostra Associació, avui ens ha deixat.

Ha mort, després de vàries setmanes de incertesa i d’unes esperances, que malauradament no s’han complert, i ara ja no ens serà possible repetir aquell gran goig d’escoltar-la, recitant els seus inspirats poemes.
 
Una veu més potent que la nostra l’ha cridat a escriure i a recitar poesia amb els àngels, dalt del cel, ella que sempre hi estava tan a prop. Ha complert el seu desig de ”navegar lleugera / malgrat el pes de les ferides / fins aquell darrer port”  (Enfilo llunes, pàg.44)

Que descansi en pau l’amable, generosa i inspirada poetessa Josefina Peraire, que tan va estimar la nostra Associació, i a la que per sempre més tindrem molt present en el nostre record.

1 comentari:

Josep Maria V. ha dit...

Lamento profundament la mort de tan entranyable poetessa que des de que tinc el goig de estar a la nostra associació, la vaig conèixer i en tinc un bon record. Em va quedar gravada la seva mirada franca i sincera, les seves dolces ritmes poètiques i la seva entrega total als Jocs Florals d'A.C.A. No dubto que el seu esperit estarà amb nosaltres. Que descansi en pau.