divendres, 27 de maig del 2016

Seguim fent camí

Acabem de celebrar la nostra tradicional i anual Assemblea General, amb la participació de tots els socis i sòcies de la nostra Associació, una Assemblea que ens ha proporcionat la satisfacció de constatar la bona tasca realitzada fins avui, una feina ben feta, rubricada amb un sentiment unànim d’amistat i companyerisme. I també ens ha augmentat les ganes de seguir animosament endavant, sempre endavant, sense defallir.

Ens impulsen a fer-ho, els més de quaranta anys d’esperit solidari de la nostra Associació, la seva ferma voluntat de servei a la comunitat, el seu decidit propòsit de millorament de les condicions de vida de les persones grans i també la seva dedicació al foment d’unes satisfactòries relacions d’amistat.   

A l’Assemblea General es va decidir mantenir ben ferm aquest esperit de col·laboració, amb la decidida i desinteressada voluntat de donar ajuda a tothom, amb entusiasme i  il·lusió, amb ganes de intensificar unes ben amistoses relacions socials i de seguir treballant per construir, entre tots, una societat més amable, generosa, justa i solidària.

La secretària de l’Associació, sra. Esther Aldrubé, va presentar un resum de les diverses activitats realitzades durant el curs passat, exposant també les línies dels projectes futurs, que varen rebre la total aprovació de l’Assemblea, i el tresorer, sr. Albert Pérez, va comentar l’estat de comptes de l’Entitat, amb unes despeses plenament justificades i uns resultats molt equilibrats, sense pèrdues ni guanys, és a dir, totalment d’acord amb l’altruiste esperit de servei de la nostra Associació.

Va cloure l’acte la presidenta, sra. Teresa Herraiz, amb un cordial parlament en el que va demanar la col·laboració de tots per fer encara més gran, útil i suggestiva la nostra Associació, sempre acollidora i amb els braços oberts a tothom. I en aquest propòsit, creu que hi podrà ajudar molt la nostra recent creada web (www.associacioaca.com), que ens permetrà difondre millor el missatge d’un optimisme, un acolliment i una cordialitat que volem estendre arreu. Després de projectar-se aquesta web, que va rebre elogis de tothom,  un petit refrigeri va posar un amigable colofó final a la nostra Assemblea.

2 comentaris:

Joan Trullas ha dit...

Vaig assistir a l’assemblea i em va sorprendre que NINGÚ preguntés res, i segons el meu criteri, hi havia molts punts per demanar aclariments
Que la Junta no preguntés res, és correcta, ja que coneixia tots els punts exposats.
Joan

Josep Maria V. ha dit...

Crec que el més important per a tots els assistents a l'Assemblea, desprès de la bona gestió portada per la Junta, va ser informar a tots els socis de la necessitat d'augmentar el número d'associats; doncs és evident que tots anem complint anys, i, últimament, aquesta càrrega ha anat limitant a molts de nosaltres el seguiment personal en els actes i activitats de l'Associació.
Per això, els que vivim més d'a prop la marxa de l'Associació, estem convençuts que amb la creació de la nostra web, disposarem d'un mitja molt útil per poder entrar en col·lectius de gent gran que mai no hi haguéssim arribat. No dubto que aquest mitja de comunicació farà que l'A.C.A. podrà tenir molts anys de vida.