dimarts, 17 de maig del 2016

Aplec de germanor

Cada any, quan el mes de maig fa verdejar els arbres de la ciutat, els socis i sòcies de l’Associació A.C.A. reafirmem el nostre compromís per una societat més ferma i solidària, amb la celebració de la nostra Assemblea General, un veritable aplec de germanor en el que tots ens hi trobem representats, i en la que tots també hi podem intervenir, comentant les activitats realitzades durant l’any, projectant-ne de noves, i sobretot confirmant unes agradables i molt gratificants relacions personals.

Enguany, aquesta festiva
trobada, que anomenem Assemblea General, la celebrarem el vinent dia 26 d’aquest mes, i estem segurs de que la seva convocatòria tindrà l’habitual entusiasta participació de cada any. I també tenim la certesa de que, amb la col·laboració de tots, la nostra Associació seguirà complint la seva finalitat, que no és altra que impulsar la vida activa de tots els socis i sòcies, fomentant el seu benestar i, a la vegada, incrementant els llaços d’amistat, que és una font segura de satisfacció i alegria

L’amistat és un tresor, però un tresor que no pot ser amagat dins d'un calaix. Cal airejar-lo, cal treure-li la pols de tant en tant, cal mantenir una relació oberta, pròxima i constant. No hi pot haver alegria solitària. En la soledat, l’alegria s’esvaeix i acaba morint.


La nostra trobada anual és una reafirmació d’aquesta decidida voluntat de servei i del nostre esperit de germanor. És una trobada que ens ajuda a ser actius, a no mirar el que fan els altres, sinó a fer-ho nosaltres. Potser és una mica més cansat, però també molt més satisfactori. Per això és tan recomanable assistir a l’Assemblea General del vinent dia 26. Amics i amigues d'A.C.A., us hi esperem a tots.   

1 comentari:

Josep Maria V. ha dit...

Es ben cert que les Assemblees d’A.C.A. són verdaders aplecs de germanor, de bones amistats fetes moltes d’elles amb les activitats que promou la nostra entitat. Per bona part de nosaltres el món seria vuit si no ens haguéssim conegut, ens mancaria la fortalesa que representa tenir amics, amics de veritat que t’emparen que hi trobes l’ajut en el moment oportú per les mancances que l’edat comporta i la falta dels éssers més estimats