divendres, 1 de juliol del 2016

Jornades de convivència


Amb l’entusiasta participació d’un bon grup de socis i sòcies de la nostra Associació, avui han començat, a la Residència “Sagrada Família”, de l’agradable població de La Seu d’Urgell, unes animades jornades de descans i de convivència. La Seu és una ciutat molt acollidora, amb carrers típics i amb una atractiva vida comercial, que viu a l’ombra amable i protectora de les altes muntanyes veïnes, i en la que s’hi respira sempre la suau i fresca brisa del Segre, un riu que omple tot l’entorn de saludable verdor.

Uns dies passats en aquest bucòlic racó del Pirineu, i en la bona companyia de persones amigues, són sempre una benedicció, i ajuden decididament a fomentar l’optimisme i a reforçar la vigoria del cos i també de l’ànima. No hi ha com una agradable estona de tranquil·les converses, sense presses ni preocupacions, en un relaxat ambient de companyonia i d’amistat, per alegrar-nos l’esperit i per a fer-nos sentir més dinàmics, més actius i també més útils.
 
Segurament aquesta és una de les finalitats més importants d’aquestes convivències que la nostra Associació organitza cada estiu: la d’ajudar-nos a sentir-nos millor amb nosaltres mateixos, allunyant les preocupacions i ampliant i reforçant les nostres relacions socials, en la certesa de que, després d’aquests dies d’alegre convivència, ens quedarà sempre l’agradable record d’una feliç i saludable estada a La Seu d’Urgell, que haurà forjat noves relacions personals i haurà ajudat a crear i a refermar molts llaços d’amistat.

1 comentari:

Josep Maria V. ha dit...

Tenim la gran sort que l'associació A.C.A. es dedica plenament a fer activitats socials perquè la gent gran pugui gaudir de vacances en llocs tan encisadors com la Seo d'Urgell, i amb una atenció particular amb voluntaris de la nostra associació que cuidant i atenent a tots ells perquè se sentin estimats i compresos, i retorni en ells la il·lusió de viure amb felicitat i alegre companyia.