dilluns, 5 de setembre del 2016

Retrobament

Després d’unes setmanes de descans i silenci, és avui una alegria retrobar-nos amb els a vegades desconeguts, però sempre molt estimats, lectors d’aquest bloc d’A.C.A. Acabem de finalitzar un mes d’agost que és sempre un temps de transició, en el que tot ens invita a un repòs relaxat, a una pausa en les habituals tasques de cada dia, a fer una vida  plàcida i tranquil·la, a tenir cura de les plantes del jardí i anar-les admirant mentre floregen esplendoroses, en un fantàstic i espectacular esclat multicolor.
 
Per a molts de nosaltres també és un temps d’alegre contemplació de la natura, d’admirar les altives muntanyes que desafien els segles, els profunds i blavosos llacs pirinencs en els que elles s’hi emmirallen orgulloses, les extenses i verdoses prades per les que pastura tranquil·lament i indolentment l’eguassada, i en les que el temps sembla que s’hi hagi deturat.

Però l’any va seguint el seu cercle immutable. S’ha acabat l’agost, i ara ens arriba l’agradable mes de setembre, que avui estrenem amb la confiança de que sigui també, per tots nosaltres, un temps de pau, de tranquil·litat i de benestar. És ara que la nostra Associació empren de nou les seves activitats, programant trobades i actes culturals als que tots estem invitats a assistir-hi, concerts de música que estimulen i alegren l’esperit, conferències que ens omplen de nous coneixements, reunions festives que refermen els nostres lligams de germanor.

Amb aquesta il·lusió comencem el nou curs 2016/2017.  Tots nosaltres som persones grans plenes d’entusiasme, desitjoses de retrobar les amistat, de fer coses profitoses, sentir-nos útils, de seguir l’exemple de les blanques tiges de lliri que s’enfilen dretes i orgulloses cap al cel, sempre amunt, amb fermesa, valentia i decisió.

És amb aquest desig i amb una ferma voluntat de superació, que donem a tots una molt cordial benvinguda. 

1 comentari:

Joan ha dit...

Tornem de vacances amb moltes ganes de fer coses
Volem seguir modernitzant-nos i posar-nos al dia
Com en Miquel, tinc l'esperança que ho assolirem.
Però les coses no es fan soles, Les hem de treballar
Estem disposats a treballar? Per la meva part, sí

Joan