dimarts, 18 de juliol del 2017

Dies d'amistat i descans

No hi ha res tan adient per fomentar l’optimisme i per forjar fermes amistats, com uns agradables dies de descans i de convivència, passats en saludable repòs, amb serena tranquil·litat d’esperit i en relaxant harmonia.

Amb aquesta lloable finalitat, la nostra Associació A.C.A. ha tornat a organitzar enguany les seves tradicionals convivències d’estiu, unes convivències programades i realitzades recentment a la localitat pirinenca de La Seu d’Urgell, i en les que hi han participat un nombrós i animat grup de socis i sòcies, tots els quals hi han passat uns dies molt ben aprofitats.

La Seu d’Urgell, magníficament situada entre prats i muntanyes i bressolada pel riu Segre, és una població molt tranquil·la en la que sembla que el temps s’hi hagi adormit, un indret ideal per a fer-hi refrescants passejades, per a tenir-hi llargues estones de converses disteses, i ben adient per a trobar-hi un amable repòs del cos i de l’esperit.

Ben segur que aquests dies de joiosa convivència i de foment de l’amistat, hauran deixat un lluminós i perdurable record a tots els socis i sòcies que aquest mes de juliol han tingut el goig de participar-hi. De moment, tots ells han expressat ja el desig de que aquesta agradable estada a La Seu d’Urgell pugui repetir-se de nou l’any vinent.

Esperem que sigui així, amb la ferma certesa de que, per a tots els socis i sòcies de la nostra Associació A.C.A., l’amistat és un preuat tresor que no morirà mai.